uFeel.me
От единаци глутница не става
Автор: Довереница,  17 юни 2013 г. в 06:55 ч.
прочити: 407

 

От единаци глутница не става,

дори когато много се обичат,

дори когато поколение създават

събира ги породата \"Различие\".

Уж заедно изкачват стъпалата си,

а всеки гледа своя дял от стълбата.

Ограждат се със вой от самотата си

и не приемат заеми и дългове.

Успехите със други не разделят,

а неудачите приемат твърде лично.

Закърпват поразкъсаното време

с игла от ярост и конци от рискове...

Сезон - омраза. И сезон - обичане.

Сезон - примирие. Сезон - полураздяла.

От старта до финала само тичане

сред ехото на нестабилна цялост...

 

Мълчат отделно. И отделно плачат.

По половин луна им свети нощем.

Не става глутница от единаците,

но между тях светът е цял все още...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me