uFeel.me
От Исус
Автор: ivomir,  10 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 452
Последното червено, което видях,
беше цвета на кръвта,
струяща от раните.
Събуждаща болка от победа.
Победа от отчаяние,
отчаяние от живот,
живот кръстил вярата,
вяра осветила духът.
Дух, който не чезне от миналото.
Същото това минало,
с ковчег на кладата,
клада запалила кръста,
кръст прикован към човека.
Човек с рани струящи от кръв-
кръв с цвят на червено-
последното червено,
което видях...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me