uFeel.me
Остатъчност...
Автор: nella_gold,  25 февруари 2010 г. в 20:47 ч.
прочити: 383
...И не от белези след раните,

болезнено прекършили крилете,

а приливно завихрили се урагани

но …пърхащи с криле на пеперуди.

Лудост ли?! Израстване?



Притихнали, болезнено язвими,

вървят по стъпките на вятъра,

и сякаш се разливат дъждовидно

над всяко разливно очакване

за някаква докрай непредвидимост.



Различни ли?! И само плахи са,

застинали бездънно във очите,

изкусно посивели до невинност.

В най-сивото на всяко достолепно право

на живот и не живот, във план,

...

във някаква остатъчна привидност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me