uFeel.me
Осъзнаване
Автор: Slava56,  22 декември 2012 г. в 09:33 ч.
прочити: 402

Когато
в ограниченото пространство
на градския апартамент
битуват четири поколения,
а коридорът
(с функция на магистрала,
но с ширината на селски път)
е място за срещи
и сблъсъци,
за \"добър ден\"
или \"довиждане\"
(и по-често само за разминаване) -
понякога ти се иска
да избягаш навън,
забравяйки ключа си...

Докато някой ден,
в кратък миг на прозрение
не осъзнаеш,
че това,
което си считал за бреме,
всъщност
е
благословение.


Свята и Благословена Коледа, приятели!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me