uFeel.me
Опитвам се
Автор: mari_et,  16 октомври 2008 г. в 19:48 ч.
прочити: 1172
Опитвам се
да виждам Живота,
който минава през мен.

Взирам се...

В променливите форми...
В причините...
В красивото и тъжното...
В необходимото...
В далечното и близкото...
В разнообразното...
В очакваното и неочаквано...

Изпълвам се със същността му
и времето не съществува вече.

На кого ли му е хрумнало
да отброява всичко,
обричайки ни на страдание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me