uFeel.me
Образ на смъртта
Автор: dgeorgieff,  22 януари 2009 г. в 23:08 ч.
прочити: 158

Образ на смъртта

Смърт, ти със живите целуваш се
и гавриш се с дъха последен,
запушваш ноздрите на клетите
и закона твой е неизменен,
с телата на мъртвите лудуваш
и нямаш ни насита, ни свян,
макар лика човешки ти да отчуждаваш,
духа човешки май че притежаваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me