uFeel.me
Обичам те
Автор: ana-darina,  26 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 367
Обичам те,
защото те обичам…

Тъгата вътре в мен извира,
тъгата има ли си име…
тъгата идва ли си или си отива
или тъгата в теб винаги стои…

Човек си ти-
а хората са ти чужди..

Човек си ти-
а сърцето е само..
сред милиони все такива като теб…

Недей плачи,
самотата често е много по-красива
от разни празни думи,
приятелства, игри.

Сълзите в теб са,
вселената те чака,
недей ти пита това ли е ...(животът)…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me