uFeel.me
Обич моя
Автор: MariaY,  29 януари 2012 г. в 17:23 ч.
прочити: 426
Обич моя, дивнице неземна -
скрила необята във душа,
как да те опиша теб, безценна
сричам те във неизречени слова.

Ти си в мен и гласно те живея,
като въздух, огън и вода.
С теб летя, тека, горя и пея -
ти, Любов, осмисляш ми света.

Ти вълшебнице си лек за страховете -
с тебе сбъдвам не една мечта.
Ти си цвете, птица, не - светица,
ти изгряла си във мен звезда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me