uFeel.me
Обезкърви вените ми Любовта
Автор: Gambrinus,  1 април 2010 г. в 13:21 ч.
прочити: 278

Обезкърви вените ми Любовта

                        На Маргарита


 


Нозете ми


От коленичене се изкривиха.


 


Ръцете ми


От прегръщане се потрошиха.


 


Устата ми


От целуване се напука.


 


Сърцето ми


От обичане се пръсна.


 


Обезкърви вените ми Любовта,


Ала отново аз


При нея се завръщам...


 


За да ме довърши!


 


Středa, 31. března 2010


Břeclav.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me