uFeel.me
ОТНОВО НЕБЕТО
Автор: tinarosivoice,  13 юни 2009 г. в 19:46 ч.
прочити: 277
Разплакано небе
мие окаляно дете,
паднало в калта,
поискало да литне
нагоре като птица
горда, непокорна...
Отново небето
повдига детето,
привело глава
в неравновесие,
изгубено внезапно
от реалността!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me