uFeel.me
ОТЛОЖЕНОТО ВРЕМЕ
Автор: hadjito,  14 май 2011 г. в 07:46 ч.
прочити: 252
ОТЛОЖЕНОТО
ВРЕМЕ



Отложеното време
върху ми може да се сгромоляса
с огромната си тежест
или с голямата загадъчност
на тъмната страна
на Лунната повърхност.
Забравяме,
отлагаме,
оставяме за утре днешното;
мига отлагаме
да го живеем после –
след час,
след ден,
след два,
след месец,
след година…
Но можем ли
повторно да живеем?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me