uFeel.me
ОРИСИЯ
Автор: MARIYANA,  8 февруари 2009 г. в 10:00 ч.
прочити: 480
Не се откривам в ничии зеници!
Уж "танц за двама", а сама танцувам!
Не ме търсете по криле на птици!
И в чужди сънища не се сънувам!

Не се усмихвам в ничия картина -
художника за мене е забравил!
Поспря на мен очи, ала отмина -
в платното щрихи само е оставил!

И в нечия надежда - пак ме няма!
И във копнеж - да бъда призована!
Сама лекувам незарасли рани,
останах чиста, но и неразбрана!


Не ме погали залеза безкраен,
а утрото за друга днес изгрява!
Не се опивам в аромат омаен
и в нечия душа не се разтварям!


Дали орисана съм все тъга да дишам?!
Замислям се и за едно се питам:
Как тези стихове сега щях да напиша,
ако щастлива само по земята скитах?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me