uFeel.me
ОДА ЗА ЛЪЖИТЕ
Автор: MARIYANA,  28 март 2011 г. в 21:59 ч.
прочити: 838
Лъжите полепват навсякъде в дните ни,
опитват да бъдат фатално реални,
пробиват дори стъклото с мечтите ни,
прокрадват се тихо в най-тъмните тайни.

Оплитат ни, сякаш са част от съдбата ни,
децата ни кротко край тях си играят,
живеят сред нас и заспиват в леглата ни,
успяват дори за момент да ни смаят.

Най-чудно от всичко е факт, че съзнателно
привикваме с тяхното дишане в себе си,
дори на моменти сме някак признателни,
че имаме тях - да крепим греховете си.

Лъжем приятелски, лъжем прочувствено,
с лъжи подкрепени живеем прекрасно.
Плашат ни всъщност не фрази изкуствени,
а истини малки изречени ясно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me