uFeel.me
ОЧИТЕ НА ДЕТЕТО
Автор: tinarosivoice,  22 юни 2009 г. в 17:14 ч.
прочити: 293

Очите на детето
нека изберат,
заедно с небето
те ще разберат...
Ние сме обречени
на взаимност детска,
ако сме наречени,
то не е от днеска...
Разноликата Любов
ще ни събере,
плодовете си до гроб
ще ни раздаде!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me