uFeel.me
ОБИЧАМ ТЕ
Автор: yuliya2006,  24 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 474

Да те откъсна ли люляк,
когато си напъпил грозд.
И света поглеждаш - дете
и да прекъсна твоя полет.

```````````````````````````

Да те откъсна ли люляк,
когато си в зрялост - жар.
Ухаещ, прелъстяващ - чар
и да прекъсна твойта радост.

````````````````````````````````

Да те откъсна ли люляк,
когато прецъфтяваш.
И мъдрост сипеш -притча
и да отнема покоя твой.

``````````````````````````

Да те откъсна ли люляк
и мой да си за миг поне.
Да прекъсна живот, свят твой,
не бих могла, ОБИЧАМ ТЕ...

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me