uFeel.me
ОБЕЩАНИЕ
Автор: MARIYANA,  21 юни 2010 г. в 17:30 ч.
прочити: 659
Ще се усмихна и ще си простя за птиците,
които не посмях да пратя с вятъра.
За грешките ще си простя - стотиците,
за времето, в което нещо чаках.

Ще се усмихна - пак ще тръгна по пътеката -
онази, която от моите стъпки се прави.
Ще се усмихна, няма със везни да тегля,
колко са взели от мен и колко са дали.

Ще се усмихна - връщайки се към мечтите
и ще си спомня, че звезди танцуват боси,
ще махна кърпата забулила очите,
ще имам отговори на най-трудните въпроси.

Ще се усмихна, пак с душата ще запея,
ще осъзная, че светът не диша в сиво.
Умирам само, ако на парчета ме пилеят,
ала усмихвам ли се - зная, че съм жива.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me