uFeel.me
Няма случайни неща!
Автор: Inga63,  17 октомври 2011 г. в 10:34 ч.
прочити: 408
Случайности в живота казват няма!
Всичко, случващо ни се е урок,
за да продължим живота си напред.
Това, че те избрах и
наблюдавах отстрани
е моя карма и я
пожелавам на всеки.
Слънчев лъч в сивите
ни дни!
Кой ли не мечтае за това?!
Така, че пожелавайте си
само хубави неща, за да
ви се случват!
Емоционална и спонтанна съм
без лоши намерения.
Раздавам с пълни шепи обич.
И доволна съм успея ли да върна
усмивката на тъжните лица!
Позитивни и добри да бъдем!
Така... случайности в живота няма!
Трябвало е да се случи и се случва!
Една усмивка не ми струва нищо,
но стопля сърцата и
душите ни неимоверно.

Случайни срещи и раздели
също няма!...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me