uFeel.me
Няма как
Автор: pavli,  30 май 2009 г. в 08:55 ч.
прочити: 2176


Няма как да опитомиш тишината.

Тя те изгаря с противоречия.


Няма как да спреш светлината.

Прониква в теб въпреки тъмните пóмисли.



Няма как да си безразличен към любовта -

двигател - решава проблемите на вечността.


Няма как да достигнеш върхове,

ако не си се срещал със себе си.


И добротата няма как да загърбиш -

пътеводител е, мъдрост събрала.


Няма как - вярата е твоето крéдо -

топлина за тяло, дух и душа.  


                                         © Павлина Петрова






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me