uFeel.me
Няма да се моля
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 969
Да ! Ще продам душата си на дявола.
И ще горя в казаните на ада .
Ще мразя, ще убивам и ще коля
и вечно ще пропадам…
Но няма да се моля!

И времето ще спра-
животът ми да бъде само миг
а името да бъде дума зла,
от болката ми- кратък вик…
Но няма да се моля!

Ще бъда господ
и ще бъда роб ,
и сам ще смажа свойта воля ,
и ще пълзя до своя гроб…
Но няма да се моля!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me