uFeel.me
Някъде там
Автор: HAJK,  22 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 506

Някъде там... Където е бяло.
Някъде там... Където е сън.
Слънцето там, където е спряло.
Някъде там... Където не съм.

Там... Откъдето започва светът.
Там... Където завършва.
Мислите там, където не спят.
Там... Откъдето се връщам.

И оттатък през пътя... Където си ти.
И оттатък дори и през Рая.
Мила моя, където си, спри.
Оттатък. Където е края...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me