uFeel.me
Нула
Автор: kapi,  16 януари 2011 г. в 18:44 ч.
прочити: 354



Неделя ... Като всички други мъчна...
А призрачният бяг на часовете
превръща ме във ловък купувач
на щастие. Заплащам със ръцете ми.

Животът ми е някак си зад мен
и мога да го гледам като филм.
Събувам се. И край на този ден.
Почивките изчезват яко дим.

Аз не живея. Просто съществувам.
И мисля си дори - Дали си струва?
Защото във замяна получавам ...
една голяма, чиста, кръгла Нула.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me