uFeel.me
Нова година
Автор: joysis,  31 декември 2011 г. в 14:04 ч.
прочити: 311

Какво е Новата година за душата? -

Фантазия, нов път, надежда...

Пристига бодра, носи топлината,

наплита радост с бялата си прежда.

 

Прозорец нов отваря календарът,

звънят в дванайсет медните камбани.

С идеите си нови – скъп подарък,

надграждаме успехите по-ранни.

 

Посрещаме годината със пожелание,

да бъде по-добра, щастлива и по-зряла.

А вечерта отнася нашето послание

във висините, в златен огън засияли.

 

Изхвърлим ли без жал ненужните отломки,

които пречат в преходния ни живот,

ще видим гълъба с маслиновата клонка,

в мечтата си за благословен народ!

 
Радостина Драгоева 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me