uFeel.me
Носталгия
Автор: Slava56,  20 април 2009 г. в 12:49 ч.
прочити: 381
Кое е заминаване, кое - завръщане?
Къде звънти любим за мене звук?

Тук, в бащиния дом, гласът на детството
с носталгия ми шепне - остани...
Но там, на много мили, друго детство
ме моли: мамо, скоро се върни!

В посока изток днес, а утре - запад.
И във едно се сливат "тук" и "там".
Дали си тръгвам или се завръщам -
едва ли толкоз важно е да знам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me