uFeel.me
Носи си кръста
Автор: smile1,  8 февруари 2009 г. в 21:25 ч.
прочити: 272


Тъгуваш ли или се смееш,



или глава във пясъка заравяш,



замислен в настоящето живееш...



с трудностите, как се справяш!?



Препъваш ли се във проблеми малки



и пропасти от жлъч дали минаваш,



лица лъжливи и гротескно жалки



по пътя си,дали не разминаваш?



Тежи ли кръста, който носиш,



върви се трудно, с него на гърба,



съчувствие от никого не просиш,



пак сам преборваш се с върха!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me