uFeel.me
Нощ
Автор: hazzarian,  6 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 355
С треперещи ръце отвън,
душата ми, проронваща листа,
следите от човешки стъпки скрива.



Изгубени в сънна тишина
виденията на бледата луна
тази нощ като дъждовни капки плачат.



Вятърът, погалвайки страстта ми,
в цветовете и се притаява - нежно,
като бяла водна лилия.



Само стонът отзвучава тъжно
по следите от човешки стъпки
на моите потайни сънища.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me