uFeel.me
Нискота
Автор: tanq_mezeva,  27 май 2011 г. в 15:58 ч.
прочити: 549
С дувари се заграждат слабите.
Ранените, подтиснали духа.
Загърбили до болка страстите,
заровили във дупки любовта.

В стените каменни отправили
те, погледа отчаяно смутен.
Крилете си отвън забравили,
полетът за тях е забранен.

На сянка скрити в безлюбовия,
проклинат неподвластната съдба.
Отчаяни, все сипят сквернословия,
че няма Бог, че всичко е лъжа,
че Вярата е за... наивници,
любовите...  за лигави сърца,
усмивките-сладникави сватовници,
цъфтят във розовите очила...

В дуварите зазидали мечтите,
забравили и що е светлина,
призрачно те хранят си душите,
от хората във полет.
Нискота.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me