uFeel.me
Неверие
Автор: tonia_borisova,  13 юли 2011 г. в 02:31 ч.
прочити: 290

Преследват ме неясни гласове,

на спомени, желания и звуци.                                    

Припламне стих и сам се оплете -

недоизказан, неулучил…

И тръпне мисълта ми пак,

като врабче – подскачаща и гладна…

И как да се усмихвам? Как?

На хаоса сред болките попаднала,

измъчвам се от Самота и празни думи,

нетрайни образи, запуснати пътеки,

съмнения ревниво-груби…

Изгубих ли  доверие в човеците?

1983г., В.Търново

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me