uFeel.me
Неравенството на живота
Автор: kary_aries,  31 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 294
Животът е игра жестока,
един ден радост, друг сълзи.
Всеки попада на по силните в потока,
във техните крака той трябва да пълзи.

Никой не може днес да оцелее
без на силния да угоди,
но как щастливо да живее
щом в чужда сянка той стои.

Къде отива свободата, къде отива радостта?
Своите стъпки да избираш, да изживееш младостта
без чужди думи да повтаряш,
без нечий стил да подражаваш.

Къде отива днес светът
щом тъпия владее мисълта,
която в ум гениален още зрее,
мисъл как всеки пълноценно да живее.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me