uFeel.me
Непонятно море
Автор: joysis,  5 юни 2013 г. в 15:19 ч.
прочити: 286

Не. Нямам дух на състезател.

Ни вярвам в забранено чувство,

ни в дълга радост... Не сълзата,

пристига да остави пустош...

 

Стърчи с носа на Буратино

илюзията за Невечност...

Плътта ни слаба ще премине,

но за душата няма пречки!

 

Навярно плавам в непонятно

море, което  не примамва...

Или пък има вероятност

да съм в ръцете на измама?!...

 

Пълнителят с надежда чезне,

ако нож с корист  го пререже

или размаха подло жезъл

предателство с леплива мрежа...

 

Усмивката така желана

се вмъква вътре във сърцето ми,

когато гълъб я захрани

с Любов,

             която да ми свети.

 

04.06.2013 г.

Радостина Драгоева

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me