uFeel.me
Непоетично
Автор: uragannnn,  29 октомври 2012 г. в 01:15 ч.
прочити: 198

Непоетично


Продаваме труда си.
За пари.
Или безплатно...
Според гледна точка.

Раздаваме труда си...
Без пари.
Или предплатно,
със отсрочка.


Пилеем и парите си.
В капризки.
Или за нужди.
В лична призма.

Пилеем и душите си...
За близки,
или за чужди...
Според егоизма.

 

Продаваме и себе си.
За труд...
Или за сметка.
Посред битието.

Раздаваме и себе си,
без труд.
Или със цедка...
Спореди сърцето.

 

Живеем за мечтите си.
С огризки...
Или във робства,
виждайки цената.

Пилеем тъй и дните си...
Садистки.
За удобства.
Губейки душата...

26. 10. 2012 г.

Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me