uFeel.me
Неподвижен свят
Автор: dgeorgieff,  3 февруари 2009 г. в 17:38 ч.
прочити: 162

В извора на спрелите минути
губим се и ние често пъти,
добро и обич следват наш'те стъпки,
без да усетим чистите им тръпки.

В изворите на реките спрели
всички птици далеч са излетели
и застоя вечен белег е за края,
който ще ни глътне без пощада.

В извори на минерални терми
мен спохождат мисли, теми,
че движението човек ще възкреси,
там всеки своя изворен белег носи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me