uFeel.me
Неплатима е цената на кръвта
Автор: pavli,  1 август 2009 г. в 06:55 ч.
прочити: 2076
Разпъна ме на кръст животът.
Стиснах зъби и се приковах -
да удържа на самотата;
да удържа на всеки грях…

Погледнах го в очите безпристрастно.
Забравих за нелепата съдба.
Сърцето си обрекох да порасне,
че неплатима е цената на кръвта. 

                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me