uFeel.me
Неизменна ще остане...
Автор: feia,  18 май 2011 г. в 08:33 ч.
прочити: 454
Неизменна ще остане
жаждата за красота,
сгушена в две топли длани,
светеща от чистота,
тръпнеща във нежен поглед,
ярка като залез тих,
волна като птичи полет
и възпята в нечий стих...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me