uFeel.me
Недоумения
Автор: lotosooka,  7 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 289
Недоумявам времето
не различавам плода от семето
Раста или се смалявам
все по-жадна ставам.
Недоумявам себе си
в бесния кръговрат на вселената
Сънувам пясъчни часовници
Времето ме гони лудо
Не бързам.
Само тишината още ми подсказва
че времето е безвремие
Недоумения......

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me