uFeel.me
Не зная
Автор: ana-darina,  25 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 212
Нищо не съществува в този свят…
Всичко е една измама
и даже мен ме няма…

Не зная къде да се търся…
Не зная къде да се намеря…

Не зная как да докосвам-
защото протегна ли
щастието заминава…

Не зная как да плача,
защото посмея ли
болката ми отшумява..

Не зная как да поискам, защото поискам ли
желанието- и то го няма…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me