uFeel.me
Не успяхме докрай да обичаме
Автор: plami_6,  27 март 2011 г. в 17:24 ч.
прочити: 212

Не успяхме докрай да обичаме,
ще останем навярно приятели.
Давим спомен за сетното вричане
и погребваме гаснещи кратери.

Зее злостно врата, кръста скътала,
разнебитила всички надежди.
Стар грифон се пилее из пъкъла,
бърчи свъсени, дрипави вежди.

Всеки ден в самотата се губим
и отричаме чувства взаимни.
С нокти кални все камъни рутим
от душите за обич петимни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me