uFeel.me
Не си виновна
Автор: Kaloian_noKing,  24 ноември 2008 г. в 13:38 ч.
прочити: 382

Не си виновна, чуваш ли, прости си.

Прости си за вината без вина.

Друг сценария е писал...

Нарича се съдба.

Избор има, ала той е за нас самите.

Не можем да спасиме друг.

Всеки има правото на дните

и избора за своя път.

А трудности ще има вечно, няма как,

не за щастие сме родени само.

Паднем ли, ще се изправим пак,

дори да нямаме опора в друго рамо.

Бог не ни изпраща повече от туй което,

знае че бихме преживели на Земята.

Силите си потърси в сърцето.

И живей, защото не твоя е вината.

Живей, защото животът си минава.

А терзанията за непосилни нам неща

Само забрава след себе оставят.

Живей за себе си, имаш право на това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me