uFeel.me
Не се страхувай да обичаш...
Автор: feia,  13 юли 2011 г. в 07:42 ч.
прочити: 403

Не се страхувай да обичаш -
животът е красив.
Усмихвай се напук на всичко
по пътя си трънлив.

И въпреки дъждовни бури,
се радвай, че си пял.
Не може да поникне бурен,
щом цвете си посял.

Небе щом има необятно,
пак птици ще летят...
И знай: отново ще те пратят
във този пъстър свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me