uFeel.me
Не се научих
Автор: pavli,  22 февруари 2010 г. в 19:18 ч.
прочити: 2362

Не се научих да разбирам тишината…
Кръжи около мен, разстила шлейфа си…
Раздира ме и лъкатуши с принципи…
Понякога ме срязва… Слисвам се.
И стиховете ми остават недописани…

А друг път е вълшебна тишина.
Защото съм била в просторите…
С любов… във полет… с трепет…
И цялата възторг! И шепа нежност…
Обичам тишината пълна с тебе!

                                        © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me