uFeel.me
Не съжалявам за нищо
Автор: yuliya2006,  8 май 2009 г. в 10:06 ч.
прочити: 359

Не съжалявам за нищо,

което минало край мен е.

Живота път през жита е

и край пропасти минава.




Не съжалявам за нищо,

че онзи връх не съм го изкачила.

Нима е важно за душата,

която все мечтае, стръв да има.




Не съжалявам за нищо,

че някой там не ме обичал.

Енергия различна в нас е

и не се понася, толкова е просто.




Не съжалявам за нищо,

че времето бързо е минало.

За малко в този свят сме,

да го разгледаме, да поиграем.




Не съжалявам за нищо,

нима слънцето не ме обича.

Нима дъжда не ме пречиства,

нима звездите не ме зареждат.




07.11.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me