uFeel.me
Не съм
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 336
Не гледай пожълтели снимки
на прегънати свещи...
Не стъпвай по стълби,
които не водят
наникъде...
Не чети изповедите
на изпаднал морално поет,
защото той те обичал.
Не искам спиралата на
времето да
накара косата и сърцето
да белеят сред спомени.
Не съм надежда твоя
между вълци,
понеже вълчи е светът.
Не съм парите,
за които си мечтала -
парите щастието вземат.
Не съм и чувствата,
които не споделяш.
Обичам те-
изпаднал от мечтание
сред звездна самота.
Обичам те!
Между Небето и Земята-
в пространството на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me