uFeel.me
Не мога!
Автор: Tanita,  8 декември 2009 г. в 10:26 ч.
прочити: 140
Не мога да не мисля,
бих умряла.
Не мога да не чувствам,
аз горя.
И блясъкът на мойта вяра,
ще ме запази жива за света.
Тогава може би ще съм щастлива,
че някога на клада съм била,
че някога сълзите съм попила,
с едничка капка вяра към света.
25 март 2000

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me