uFeel.me
Не ми показвай среден пръст, Съдба!
Автор: MR,  3 декември 2012 г. в 18:18 ч.
прочити: 300


Не ми показвай среден пръст, Съдба!

Такива жестове на теб не ти отиват.
Изглеждаш свястна и начетена жена,
не се опитвай да ме провокираш.

Предлагам да се срещнем двете с теб,
причакването в гръб не ми харесва.
Да пием вино - да е на късмет,
след първата бутилка ще е лесно.

По-бързо ще преминем и на \"ти\",
макар че с тебе трудно се говори.
Дуел да си устроим ли, или
не искаш днес изобщо с мен да спориш.

Разбирам те - не съм ти на сърце,
разбирам - много трудно ме преглъщаш.
Да можеш би заплюла ме в лице,
но няма как. И аз не те прегръщам.

От утре, ако искаш, да вървим
във две посоки коренно различни.
Каквото е било - да си простим
и да си станем чужди и далечни.




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me