uFeel.me
Не искам
Автор: emili85,  3 юни 2009 г. в 22:47 ч.
прочити: 208
Не искам да повярвам,
че теб те няма вече.
Не искам да повярвам,
че няма с кого да поговоря.
Не искам да повярвам,
че твоето присъствие е някъде далеч от нас.
Не иска да повярвам,
че теб те няма вече
Не искам и не мога да повярвам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me