uFeel.me
Не искам да знам
Автор: Innocence,  2 юни 2009 г. в 02:10 ч.
прочити: 433
Има някаква магия
в това - да пишеш стихове
на приглушената светлина
от нощната си лампа,
когато половината свят
сънува безпаметно,
а другата половина
(която хич не е малко),
го е ударила на самосъжаление!!!
Господи,понякога сме толкова жалки!
Сякаш смъртта
ще подмине някого от нас,
та ни остава време и за глупости...
Не искам да знам "Колко?"...
Моля се само
да усещам магията
с цялото си същество,
защото безпаметният сън
не ми е в природата,
а самосъжалението
не води до нищо добро!
Искам си стиховете,
тетрадките и цветните химикали,
и да съм здрава -
другото са бели кахъри...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me