uFeel.me
Най-страшният аборт
Автор: TeMiDa,  18 май 2010 г. в 13:39 ч.
прочити: 370
Видя ли пътя ми, осеян с тръни,

и мен, пристъпяща по него босонога?

С нозе - прилични на лопати груби,

ринещи в пръстта, в зора опръскана с отрова...



И уж белите, разкапващи се дрехи,

прозиращи отново в мъртвото ми черно.

Видя ли, разбра ли ги онез\' доспехи,

или да си сляп сега е толкова модерно?



Но даже слепотата ти е роля,

изнася ти да си такъв актьор, Животе!

И в пътища да вплиташ радост, злоба...

а отказът от път най-страшният аборт е...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me