uFeel.me
Настроения
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 488
Освободи напрежението!
Забрави за тъгата,
която бавно пълзи към душата,
към мисълта,
претрупана от неприятни спомени …
Довери се на мига от щастие.

Отдай се на желанието!
И забрави за болката,
разлята от пронизаното минало –
минало,
строшило чашите с надежда …
Счупеното носи щастие.

Отпусни се!
Забрави сълзите ,
потекли от безчувствения дъжд
на лошо време,
изпълнили въздуха
с вътрешно напрежение …
Сезоните се сменят.

Освободи напрежението,
за да се отдадеш на желание,
отпусната,
спокойно да изпиеш
коктейла от любов.
Защото Бог е любов,
светът е любов,
тъгата и болката са
в коктейла любов …

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me