uFeel.me
Нарисувай ми
Автор: nevermind,  16 ноември 2009 г. в 11:31 ч.
прочити: 251
Нарисувай ми любов,
нарисувай ми омраза.
Нарисувай живота суров
и направи го без украса.

Избирай цветове любими
и рисувай до насита.
Докосни детайлчета незрими -
целуни ти истината скрита.

Нарисувай ми грях,
Нарисувай ми наслада.
Рисувай ти без страх -
поднеси ми изненада.

Нарисувай ти дъга без цвят
и после докосни я.
Нарисувай я в пъстър свят
и после оцвети я.

Нарисувай ми въздишка
и смело улови я.
Задръж я на каишка
и после ти пусни я.

Рисувай с любими цветове
и бягай от клишета.
Навлез в непознати светове
и избери ти своята планета!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me