uFeel.me
Наместо
Автор: idan,  10 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 353
Грешки...грешки.
Да го напиша
отново.

Грешки - човешки
нека да са,
наместо
стерилни лъжи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me