uFeel.me
Накъде
Автор: stormbringer,  29 юли 2009 г. в 14:18 ч.
прочити: 415
Стоеше сам насред разкаляния Път
и гледаше, надвесен, зиналата пропаст,
докоснал там застиналия Кръстопът,
разплиташе до нажежено възела на нова клопка.

Последните остатъци слова отминаха в небитието,
нанякъде се разпиля като стихия блудния му разум,
а той стоеше сам, отпивайки от питието
на Живота поредния напиращ нервен казус.

В самотните мъчителни и зли години
тежаха мислите му, оковани във вериги,
разбитото му време в пустота премина
и трябваше Върха самотен да достига.

Стоеше сам пред неподвижен Кръстопът,
ръка протегнал към настръхналата Кота,
прокарал мост над зиналата пропаст,
на Път пое, отпивайки от питието на Живота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me